Koira ulvoo kuuta - Halonen, Pekka
aihe: Talvisessa maisemassa kuun loisteessa istuu teoksen etualassa, aidan vieressä koira, joka kuono ylöspäin nostettuna ulvoo himmeän keltaista kuuta. Tunnelma on mystinen. Teoksen yleisväri kalpean kellanvihreä, ja eniten huomiota kiinnittää lähes etualalla oleva mustaruskea koira sekä taivaalla Pekka Haloselle erittäin epätyypillisenä kumottava kuu. Halonen kuvaa valonlähdettä - aurinko ja kuuta - suoraan vain muutamissa teoksissaan.