Space-time dependence in regional development : the geospatial approach to understanding the development processes in small-scale areas of Finland - Lehtonen, Olli (Joensuu : University of Eastern Finland, 2015)
Aika-tila riippuvuudesta aluekehityksessä : geospatiaalinen lähestymistapa pienalueiden kehitysprosessien ymmärtämiseen suomessa.
Abstract.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä.
Englanniksi ; abstraksti, esipuhe ja osa artikkeleista suomeksi.
Keywords: Regional planning; Geospatial data; Rural geography; Space and time; aluekehitys; syrjäseudut; aika; tila; aluemaantiede; Finland; Suomi; geospatiaalinen analyysi