Fusion yearbook : Association Euratom-Tekes annual report 2012 - Association Euratom-Tekes.; Airila, Markus; Salmi, Antti, 1978- (Espoo : VTT, 2013)
Tiivistelmä: Fuusio-vuosikirja : Euratom-Tekes-assosiaation vuosikertomus 2012.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-38-7996-9.
Keywords: fuusio; ydintekniikka; kärnteknik; fusion (kärnreaktioner)