Physical activity in adolescence : with special reference to cardiovascular health - Pahkala, Katja, 1977- (Turku : University of Turku : distribution: Turku University Library, 2009)
Tiivistelmä: Liikunta ja sydän- ja verisuoniterveys nuorilla.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Tiivistelmä ja 4 erip.
Väitöskirja
Myös verkkoaineistona ISBN 978-951-29-4065-3 (PDF)
Keywords: Endothelium, Vascular -- physiology; Exercise -- physiology; Health Promotion; Leisure Activities; Lipids -- blood; Motor Activity; Obesity; Overweight; Risk Factors; Adolescent; Child, Preschool; Cardiovascular Diseases -- prevention & control; Clusterin; fyysinen aktiivisuus; liikuntaharrastus; lapset (ikäryhmät); nuoret; terveysvaikutukset; liikunta; riskitekijät; lihavuus; sydän- ja verisuonitaudit; ennaltaehkäisy; ylipaino; fysisk aktivitet; motion; riskfaktorer; hjärt-kärlsjukdomar.; barn (åldersgrupper); ungdomar; Academic Dissertation