Free flap monitoring : using tissue oxygen measurement and positron emission tomography - Schrey, Aleksi (Turku : University of Turku : distribution: Turku University Library, 2009)
Tiivistelmä: Vapaiden kudossiirteiden seuranta kudoshappiosapaineen ja positroniemissiotomografian avulla.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Tiivistelmä ja 5 erip.
Väitöskirja
Myös verkkoaineistona ISBN 978-951-29-4137-7 (PDF)
Myös verkkoaineisto, ISBN 978-951-29-4137-7 (PDF)
Keywords: Positron-Emission Tomography; Surgical Flaps; Oxygen -- analysis; Microsurgery; Postoperative Care; postoperatiivinen hoito; positroniemissiotomografia; seuranta; verenkierto; kudoksensiirto; siirrännäiset; monitorointi; blodomloppet; uppföljning; postoperativ vård; positronemissionstomografi; vävnadstransplantation; transplantat; Academic Dissertation