Kehittämistutkimus : pienten lasten tutkimuksellisen luonnontieteiden opiskelun edistäminen tiedekerho-oppimisympäristössä - Vartiainen, Jenni (Kemian opettajankoulutusyksikön väitöskirjat, ISSN 1799-1498, 2016)
Abstract.
Keywords: studier; tutkiva oppiminen; varhaiskasvatus; kemia; luonnontieteet; opiskelu; lapset (ikäryhmät); oppiminen; oppimisympäristö; opetusmenetelmät; undervisningsmetoder; undersökande lärande; kemi; naturvetenskaper; småbarnspedagogik; barn (åldersgrupper); inlärning; inlärningsmiljö