Lähiruoasta matkailuravintoloiden valttikortti? : keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä
Finna-arvio
Lähiruoasta matkailuravintoloiden valttikortti? : keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä
Tallennettuna:
Ulkoasu |
28 sivua : kuvitettu ; 30 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Helsinki :
Luonnonvarakeskus,
2016.
|
Sarja | Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus, ISSN 2342-7647; 2016, 54. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Juvenes Print |
Lisätiedot | Marja Uusitalo, Olli Wuori, Pasi Rikkonen, Jussi Veijola ja Tuomas Jauho |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-326-300-0 |
ISBN |
978-952-326-299-7 pehmeäkantinen |