Design and development of efficient and conformal printed antennas for wireless sensing and wearable applications - Rizwan, Muhammad; Tampereen teknillinen yliopisto (Tampere : Tampereen teknillinen yliopisto = Tampere University of Technology, 2018)
Abstract.
Valvoja: Leena Ukkonen.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 7 eripainosta.
Väitöskirja
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: 3D-tulostus.; antennit; langaton tiedonsiirto; RFID; friformsframställning; antenner; trådlös överföring; RFID; doktorsavhandlingar; väitöskirjat