Työttömyysriskiin vaikuttavat yksilö- ja yrityskohtaiset tekijät Suomessa 1990-1996 - Korkeamäki, Ossi (VATT-keskustelualoitteita, 2001)
Tiivistelmä.
Keywords: työttömyys; koulutus; ikääntyneet; yritykset; nuoret; syyt