"Pitää olla hyvä ja kiltti + ystävällinen" : tutkielma verkkotehtävien vaikutuksesta sadun opetukseen ja sanoman ymmärtämiseen - Hämäläinen, Mirja Elina; Kiiskinen, Milla Maria (Joensuu : Joensuun yliopisto, 2006)
Abstract.
Keywords: kognitiivinen kehitys; lapset (ikäryhmät); sadut; opetus; tulkinta; ymmärtäminen; Internet; tietokoneavusteinen opetus; opinnäytteet; kasvatustiede; joegradu -- kasvatustiede -- Savonlinna