Effects of wholegrain foods and grain fibre in intestinal tract in relation to glucose metabolism : with an emphasis on wheat and rye bread effects
Effects of wholegrain foods and grain fibre in intestinal tract in relation to glucose metabolism : with an emphasis on wheat and rye bread effects
Linkki verkkoaineistoon
(Useita organisaatioita)
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Julkaistu myös verkkoaineistona XVIII, 140, [12] sivua : kuvitettu, taulukkoja ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Nimiösivulla myös: Department of Clinical Nutrition, Institute of Public Health and Clinical Nutrition, School of Medicine, Faculty of Health Sciences, University of Eastern Finland, Kuopio 2014. Väitöskirja perustuu viiteen eripainokseen. |
Julkaisija |
Kuopio :
University of Eastern Finland,
2014
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Itä-Suomen yliopisto, Kuopio, 2014 |
Sarja | Publications of the University of Eastern Finland, Dissertations in health sciences, ISSN 1798-5706; 227. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Kuopio : Kopijyvä). |
Lisätiedot | Jenni Lappi |
Verkkoaineisto |
978-952-61-1424-8 |
ISBN |
978-952-61-1423-1 pehmeäkantinen |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)006648220 20231211093213.0 |