Reduction of acidity in northern region berry juices
Reduction of acidity in northern region berry juices
isbn9512264358.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
article1.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
article2.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
article3.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
article4.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
article5.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
76, [48] sivu : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Espoo :
Helsinki University of Technology,
2003
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Teknillinen korkeakoulu, Espoo |
Sarja | Applied biochemistry and microbiology report, ISSN 1236-2697; 2/2003. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Otamedia) |
Lisätiedot | Sanna Katariina Viljakainen |
Verkkoaineisto |
951-22-6435-8 |
ISBN |
951-22-6390-4 pehmeäkantinen 951-22-6435-8 PDF |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)000277842 20231010063443.0 |
Standardinumero |
TKK-DISS-1734 |