Suomen suurin tenori Peter Lindroos - Brander, Torsten; Halvorsen, Tero (Suomen Beniamino Gigli -seura, 2011)
Svensk resumé (s. 380-384). - Sommario in italiano (s. 385-388).
Keywords: Lindroos, Peter; elämäkerrat; laulajat : ooppera : Suomi; ohjelmistot : oopperat; diskografiat