Tiede, näennäistiede, usko nuorten mielikuvissa ja kasvatuksessa : tiedeväittämien, rajatiedon ja ihmeiden uskottavuus sekä uskomusten väliset yhteydet suomalaisilla ja virolaisilla lukionuorilla - Keranto, Tapio (Oulu : Oulun yliopisto, 1996)
Abstract in English: Science, pseudoscience, faith in adolescents' minds and in education.
Abstract.
Keywords: tiede; käsitykset; nuoret; uskomukset; rajatieto; uskottavuus; tieteellinen tieto; ihmeet; raamatunhistoria; vertailu; usko; paranormaalit ilmiöt; opetus; mielikuvat; vertaileva tutkimus; vetenskap; uppfattningar; ungdomar; trosföreställningar; omstridda fenomen; trovärdighet; vetenskaplig kunskap; under; biblisk historia; jämförelse; tro; övernaturliga fenomen; undervisning; föreställningar (uppfattningar); jämförande forskning; Suomi; Viro; Finland; Estland