Kohti ykseyttä : Suomen ekumeenisen neuvoston synty ja toiminta 1917-1997 - Rusama, Jaakko (Tampere : Kirkon tutkimuskeskus, 1999)
Sammanfattning: På väg mot enhet : Ekumeniska rådets i Finland uppkomst och verksamhet 1917-1997.
Keywords: Suomen yleiskirkollinen toimikunta; Suomen ekumeeninen neuvosto; Suomen ekumeeninen neuvosto. -- Lähetys- ja evankelioimistyön jaosto; 1900-luku; 1900-talet; Ecumenical movement -- Finland; Finland; yhteistyö; kirkkokunnat; historia; organisaatiot; ekumenia; uskonnolliset järjestöt; kristinusko; luterilaisuus; ortodoksisuus; kirkkohistoria; ekumeniikka; kristendom; lutherdom; ortodoxi; samarbete; kyrkosamfund; historia; organisationer; ekumenism; religiösa organisationer; kyrkohistoria; ekumenik; Ecumenical movement -- Finland; Finlands evangelisk-lutherska kyrka; religious movements; ecumenicism; Ecumenical movement; Finland; Suomi; Finland; kirkon ykseys -- Suomi