Järeän sahatavaran käyttö rakennuksissa, rakennejärjestelmät ja liitokset = The large-scale timber in construction, structural systems and connections - Vuorinen, Tiina; Jantunen, Jorma, 1959- (Vihti : Maatalouden tutkimuskeskus, 1997)
Abstract.
English abstract.
Lisäpainokset: [Uusintap.] 1998.
Keywords: sahatavara; runkorakenteet; saumat ja liitokset; rakentaminen; puurakentaminen; puurakenteet