Kolmas sisar - Hai, Magdalena (Helsingissä : Kustannusosakeyhtiö Otava, 2018)
Lune, mustan noidan tytär, valmistautuu juhlimaan ystäväänsä Cieliä, joka on saamassa laulunsa, noitaluontonsa. Ciel paljastuu kuitenkin lauluttomaksi, sanchantiksi, ja kaikki ovat kauhuissaan. Edellinen sanchante oli tuhota valtakunnan. Tyttöjen on paettava kotoa. He päätyvät Maahan, missä heitä odottaa Rehtoriksi kutsutun olennon johtama koulu ja sen toismaailmalliset asukit. Varsinkin yksi heistä, Niemann, horjuttaa Lunen tasapainoa. Kuka Niemann on, miksi Lune ei voi vastustaa häntä? Royamessa valkoinen noita tekee kaikkensa löytääkseen tyttärensä Cielin. Valtakunnan kohtalo on jälleen vaakalaudalla.
Keywords: Ciel -- (fiktiivinen hahmo); Lune -- (fiktiivinen hahmo); pako -- tytöt; etsintä -- kadonneet; noidat; valtakunnat -- Royame; nuortenkirjallisuus; fantasiakirjallisuus; spekulatiivinen fiktio; romaanit; kaunokirjallisuus