Vedergällning - Harris, Robert; Skoglund, Svante (Bookmark, 2021)
I Vedergällning smälter Robert Harris på sitt karaktäristiska sätt samman fakta med fiktion. Resultatet blir en fascinerande och tajt thriller om två fängslande människoöden mot bakgrund av en av de minst utforskade episoderna under andra världskriget: den tyska missilkampanjen.
Keywords: Graf, Rudi : (fiktiv gestalt); Caton-Walsh, Kay : (fiktiv gestalt); missiler; andra världskriget; Nederländerna; Belgien