Tampereen kaupunginvaltuusto, kokous - Seppänen, Veikko
Kaupunginsihteeri Vesa Kauppinen pitää puhetta. Kädessä paperi. Oikeassa reunassa Tampereen lippu.
Keywords: kaupunginsihteerit; kaupunginvaltuustot; kaupunginvaltuutetut