Painokuva, Tahmelan työväenyhdistyksen 70-vuotisjuhlat
Tahmelan Ty:n 70-vuotisjuhlien yleisöä Tahmelan Torpalla. Laulua seisaaltaan. Eturivissä 3. vas. Jermu Laine. Oik. laidassa yhdistyksen veteraaneja: Eero Haapa, Tyyne Seesvuori ja laitimmaisena Urho Seesvuori.Laine, Jermu; Haapa, Eero; Seesvuori, Urho; Seesvuori, Tyyne.
Keywords: musiikkikulttuuri; perhe; sosiaalidemokraattiset_puolueet; Suomen_Sosialidemokraattinen_Puolue; työväenjuhlat; työväenkulttuuri; työväenliike; vapaa-aika