Repun vapaaehtoiset Ilosaarirockissa vuonna 2009 pitämässä esitepöytää
Kuvassa esitepöydän takana kaksi ihmistä, vasemmalla Anu ja oikealla Antti Kylänpää. Taustalla keltainen bandrolli, jossa teksti "Reilua elektroniikkaa?" ja "MAKE IT FAIR" -tunnus. Banderollin vasemmassa ylälaidassa kyltti johon käsin kirjoitettu: "ALLEKIRJOITA VETOOMUS REILUUMAN KULUTUSELEKTRONIIKAN PUOLESTA!".
Keywords: elektroniikka; festivaalit; kehitysmaaliike; kulutus; musiikki; reilu kauppa; tiedotus; vapaaehtoistyö