Food Loss and Packaging
Food Loss and Packaging
Oppimateriaali
Luotu: 30.10.2020, Muokattu: 30.10.2020
Sisältö
- Food Loss and Packaging (docx, 175,1 kt)
Oppimateriaalit tulevat Finnaan Avointen oppimateriaalien kirjastosta (aoe.fi).
Mistä ruokahävikki syntyy globaalisti ja kuinka pakkauksella estetään sen syntyä? Minkälaisia uusia kestäviä pakkausratkaisuja voitaisiin toteuttaa? Materiaali sisältää lyhyen johdatuksen aiheeseen, linkit verkkomateriaaliin sekä tehtävät englanniksi.
Where does the food loss generate globally? How packaging can reduce food loss? What kind of new sustainable packaging solution there are? The material consists of a short info, links to web-materials and tasks in English.
Aineiston käyttöoikeudet |
---|
CC BY-NC-SA 4.0 Mitä merkintä tarkoittaa? |
Kohderyhmä |
Oppija |
Koulutusaste |
Korkeakoulutus Alemman korkeakouluasteen tutkinto |
Oppimateriaalin tyyppi |
Harjoitus |
Oppiaine / tutkinto / tieteenala |
Kemia Materiaalitekniikka Muut luonnontieteet Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka Ympäristön bioteknologia Ympäristötekniikka Ympäristötiede |
Aiheet |
Kieli |
suomi |
Muut nimekkeet |
Food Loss and Packaging |
Aineistotyyppi |
Oppimateriaali |
Organisaatio |
Avointen oppimateriaalien kirjasto |
Tunniste |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00023498_2 |
Tekijät |
Julkaisija |
2020
|
Julkaistu |
2020
|
Lähdekokoelma |
aoe |
Pääasiallinen käyttötarkoitus |
Itsenäinen opiskelu Kurssimateriaali |
Tallennettuna:
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä
Aineistosta vastaa
- Avointen oppimateriaalien kirjasto
- Kysymyksiä tai palautetta aineistosta?
- Ota yhteyttä