Ranskalaisen keittiön salaisuudet : alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita
Finna-arvio
Ranskalaisen keittiön salaisuudet : alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita |
---|---|
Ulkoasu |
XV, 596 s. : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Alkuteos: Mastering the art of French cooking. Lisäpainokset: 3. p. 1985. - 4. p. 1988. - 5.-6. p. 1991. - 7. p. 1993. - 8. p. 1997. - 9. p. 2001. - 10. p. 2003. Irtopäällyksessä: 800 alkuperäisohjetta. 1. p. 1968. Lisäpainokset: 2. p. 1983. - 3. p. 1985. -4. p. 1988. - 5.-6. p. 1991. - 7. p. 1993. - 8. p. 1997. - 9. p. 2001. - 10. p. 2003. - 11. p. 2009. - 12. p. 2009. Kansialanimeke: 800 alkuperäisohjetta. |
Julkaisija |
Porvoo ; Hki ; Juva :
WSOY,
1983.
|
Aiheet | |
Lisätiedot | [alkuteoksen toim. Julia Child, Louisette Bertholle & Simone Beck] ; [piirrokset: Sidonic Coryn ; suom. Kyllikki Villa ja Kirsti Rannikko] |
ISBN |
978-951-0-11588-6 sidottu 951-0-11588-6 sidottu |