Nykypäivän työelämän asettamat vaatimukset keittiöesimieskoulutukselle : HAAGA-HELIAn hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelman opiskelijoiden näkökulmasta
Nykypäivän työelämän asettamat vaatimukset keittiöesimieskoulutukselle : HAAGA-HELIAn hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelman opiskelijoiden näkökulmasta
Tallennettuna:
Ulkoasu |
66 lehteä : kuvitettu, taulukkoja |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
[Helsinki],
2007.
|
Opinnäyte | AMK-opinnäytetyö : HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, Haagan toimipiste, Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma |
Aiheet | |
Lisätiedot | Emma-Kaisa Rautio, Marleena Tjurin |