Omavalvonta ravintolassa : elintarvikkeet
Finna-arvio
Omavalvonta ravintolassa : elintarvikkeet
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Muut nimekkeet |
Elintarvikkeet |
Ulkoasu |
128 sivua ; 30 cm + 30 lomaketta |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kansallinen hyvän käytännön ohje ravintoloiden omavalvontaan. Omavalvontaohje päivitetty lokakuun 2017 tilannetta vastaavaksi. Ilmestynyt aiemmin irtolehtikansioina vuosina 2008-2011. Edellinen ohje julkaistu 2013. Kirjan liitteenä lomakkeet irrallisina muovitaskussa: 1. Toimipaikan perustiedot ja toiminnan kuvaus; 2. muut lomakkeet 1-20, sekä 1 liitelehti (Näin huolehdit henkilökohtaisesta hygieniasta työssä). |
Julkaisija |
[Helsinki] :
Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry,
[2017]
|
Luokitus |
Julkinen terveydenhuolto. Elintarvikevalvonta. Väestönsuojelu (udkf 614) Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) udkx 614 udkx 64 udkx 614.3 udkx 64.024 Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24) ykl 68.9 Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8) |
Aiheet | |
Valmistaja | Tampere : Juvenes Print, 2017. |
Lisätiedot | [julkaisija:] Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry |
ISBN |
978-951-9185-88-0 nidottu |