Elucidating flavour formation and stress tolerance in brewing yeast hybrids
Elucidating flavour formation and stress tolerance in brewing yeast hybrids
isbn9789526086798.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona xii, 113 sivua, 80 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
Aalto University,
[2019]
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Aalto-yliopisto, biotuotteiden ja biotekniikan laitos 2019 |
Sarja | Aalto University publication series, Doctoral dissertations, ISSN 1799-4934; 2019, 148. |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Unigrafia, 2019. |
Lisätiedot | Kristoffer Krogerus |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-952-60-8689-8 |
ISBN |
978-952-60-8678-1 pehmeäkantinen |