Melting behaviour and quantification of low amorphous levels in sugars and sugar alcohols with DSC techniques
Melting behaviour and quantification of low amorphous levels in sugars and sugar alcohols with DSC techniques
isbn9789526032825.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
publication1.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
publication3.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
publication4.pdf
(Aalto-yliopisto - Aaltodoc)
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
4 verkkoaineistoa (94 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Julkaisija |
Espoo :
Aalto University School of Science and Technology,
2010.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Espoo : Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu |
Sarja | Inorganic chemistry publication series, ISSN 1458-5154; 10. |
Luokitus | |
Lisätiedot | Minna Lappalainen |
Painettu (nidottu) |
978-952-60-3281-8 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys; WWW-selain; Adobe Reader |
ISBN |
978-952-60-3282-5 PDF |