Effects of thermal processing and freezer storage on glucosinolates and antioxidant-related parameters in Brassica oleracea = Effekter av termisk prosessering og fryselagring på glukosinolater og antioksidant-relaterte parametre i Brassica oleracea
Effects of thermal processing and freezer storage on glucosinolates and antioxidant-related parameters in Brassica oleracea = Effekter av termisk prosessering og fryselagring på glukosinolater og antioksidant-relaterte parametre i Brassica oleracea
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
76 sivua : ill |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
norja |
Huomautukset |
Härtill 4 uppsatser. |
Julkaisija |
Ås :
Norwegian University of Life Sciences, Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science,
2008.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Ås : Norwegian University of Life Sciences, Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, 2008 |
Sarja | Doctor philosophiae thesis, 2008:6. Philosophiae doctor (PhD) thesis, 2008:6. |
Lisätiedot | Jon Volden |
ISBN |
978-82-575-0803-6 |