Lypsylehmien kestävyyden parantaminen ja maidontuotannon ympäristövaikutusten vähentäminen energiataseen ravitsemuksellisella säätelyllä : loppuraportti = Improving cow longevity and decreasing the impact of milk production on the environment through improved nutritional management of tissue energy balance
Finna-arvio
Lypsylehmien kestävyyden parantaminen ja maidontuotannon ympäristövaikutusten vähentäminen energiataseen ravitsemuksellisella säätelyllä : loppuraportti = Improving cow longevity and decreasing the impact of milk production on the environment through improved nutritional management of tissue energy balance
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Improving cow longevity and decreasing the impact of milk production on the environment through improved nutritional management of tissue energy balance |
---|---|
Ulkoasu |
30 numeroimatonta sivua : kuvitettu |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Jokioinen :
MTT,
2013.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Heidi Leskinen, Laura Ventto, Sirja Viitala, Johanna Vilkki |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä. |