Fysiologiaa vai henkimaailman asioita? : kuluttajan arvojen aktivoinnin, tuoteinformaation, ruokamotivaation ja kognition tarpeen rooli ruoan aistinvaraisessa kokemisessa, ruokatuotevalinnoissa ja -mielikuvissa
Finna-arvio
Fysiologiaa vai henkimaailman asioita? : kuluttajan arvojen aktivoinnin, tuoteinformaation, ruokamotivaation ja kognition tarpeen rooli ruoan aistinvaraisessa kokemisessa, ruokatuotevalinnoissa ja -mielikuvissa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
151 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Arelko-hanke. |
Julkaisija |
Vaasa :
Vaasan yliopisto,
2007
|
Sarja | Vaasan yliopiston julkaisuja, Tutkimuksia, ISSN 0788-6667; 281. Vaasan yliopiston julkaisuja, Tutkimuksia, Liiketaloustiede, ISSN 0788-6705; 102. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | ([Tampere] : Tampereen yliopistopaino) |
Lisätiedot | Rami Paasovaara, Terhi Pohjanheimo, Harri Luomala, Mari Sandell |
ISBN |
978-952-476-209-0 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Arelko-hanke The role of consumer value activation, product information, food motivation and need for cognition in sensory perception, food choise and product image formation |