Suomen ruokahistoria : suolalihasta sushiin
Finna-arvio
Suomen ruokahistoria : suolalihasta sushiin
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Suolalihasta sushiin |
---|---|
Ulkoasu |
525 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Vertaisarvioitu. Lisäpainokset: 4. painos 2021. |
Julkaisija |
[Helsinki] :
Gaudeamus,
[2021]
|
Luokitus | |
Aiheet |
→
→
|
Valmistaja | Tallinna : Tallinna Raamatutrükikoja OÜ |
Lisätiedot | Ritva Kylli |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston. |
ISBN |
978-952-345-135-3 kovakantinen |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)017563867 20220119095307.0 |