Hapatettujen kasvisten käytön vaikutukset suolistomikrobien toimintaan, ravitsemustilaan sekä mieltymykseen hapattettuja kasviksia kohtaan
Hapatettujen kasvisten käytön vaikutukset suolistomikrobien toimintaan, ravitsemustilaan sekä mieltymykseen hapattettuja kasviksia kohtaan
Tallennettuna:
Ulkoasu |
102, [12] lehteä : taulukkoja ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Kuopio :
Kuopion yliopisto, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen laitos,
2007.
|
Opinnäyte | Lisensiaatintyö : Kuopion yliopisto, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen laitos |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Kaija Nissinen |