Haku

Turun Klubin myynnin edistäminen

QR-koodi

Turun Klubin myynnin edistäminen

Tämä opinnäytetyö käsittelee Turun Klubin alakerran, Kolo-baarin, myynnin edistämistä eri keinoin. Käytettyjä myynnin edistämisen keinoja opinnäytetyössä ovat muun muassa kilpailijaanalyysi, brändäys, viestintä, hinnoittelu ja asiakassuhteiden luominen ja vahvistaminen. Tarkoituksena oli saada toimiva kehittämissuunnitelma Klubin Kolo-baarille hyödyntäen erilaisia tutkimusmenetelmiä ja kirjallisia tietolähteitä.

Tutkimusmenetelminä opinnäytetyössä on hyödynnetty asiakastyytyväisyyskyselyä, focusryhmähaastatteluja ja kilpailija-analyysiä. Olemme myös opinnäytetyössä tutkineet trendejä, megatrendejä, ravintola-alan tulevaisuutta ja tulevaisuuden teknologiaa.

Tutkimalla näitä edellämainittuja asioita ja ilmiöitä, olemme pystyneet tarkkailemaan Klubin ja Kolon nykyistä tilannetta sekä arvioimaan tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia. Tuloksista ilmeni, että asiakkaat kaipaavat selvästi muutosta Kolon tiloihin ja sen tarjoamiin palveluihin. Asiakkaat eivät myöskään ole täysin varmoja, mitä Kolo on ja keitä varten kyseinen paikka on olemassa. Kilpailija-analyysin perusteella saimme hyvän vertailupohjan Klubille ja pystyimme peilaamaan Kolon palveluita muihin Turun alueen ravintoloihin ja yökerhoihin. Tämä opinnäytetyö tarjoaa Klubille ja etenkin Kolo-baarille tarvittavat työkalut toimia Turun alueen ravintolamaailman ja yöelämän kilpailukentässä

Tallennettuna: