Haku

Opas kannattavuuden parantamiseen ravintoloissa myyntikatteen näkökulmasta : case yritys X

QR-koodi

Opas kannattavuuden parantamiseen ravintoloissa myyntikatteen näkökulmasta : case yritys X

Tässä opinnäytetyössä teoriaosuudessa tutustutaan ravintolaliiketoiminnan talouden tunnuslukuihin ja erityisesti kannattavuuteen vaikuttaviin tekijöihin. Toiminnallisessa osassa selvitetään toimeksiantajayrityksen nykyiset toimintamallit ja tarpeet tutkimusten avulla. Tunnistettujen tarpeiden ja teorian pohjalta luodaan opas kannattavuuden parantamiseen myyntikatteen näkökulmasta.

Nimettömänä pysyvä toimeksiantajayritys on suomalainen kasvua tavoitteleva ravintolaketju, joilla on kymmeniä ravintolayksiköitä ympäri Suomen.

Oppaassa avataan ravintolaliiketoiminnan kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä, myyntikatteen teoriaa, yrityksen nykyisiä toimintamalleja ja vastataan kyselytutkimuksella ja haastatteluilla selvitettyihin vuoro- sekä ravintolapäälliköiden tarpeisiin. Oppaassa tuodaan esiin myös käytännön vinkkejä toimenpiteistä, joilla myyntikatetta voidaan parantaa yksikkötasolla.

Tallennettuna: