Lähiruoasta matkailuravintoloiden valttikortti? : keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä
Finna-recension
Lähiruoasta matkailuravintoloiden valttikortti? : keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä
Sparad:
Fysisk beskrivning |
28 sivua : kuvitettu ; 30 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Utgivare |
Helsinki :
Luonnonvarakeskus,
2016.
|
Serie | Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus, ISSN 2342-7647; 2016, 54. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Juvenes Print |
Mer information | Marja Uusitalo, Olli Wuori, Pasi Rikkonen, Jussi Veijola ja Tuomas Jauho |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-326-300-0 |
ISBN |
978-952-326-299-7 pehmeäkantinen |