Genes, gastronomy and gratitude : the development and future of the conservation of native breeds
Genes, gastronomy and gratitude : the development and future of the conservation of native breeds
Linkki verkkoaineistoon
(Turun yliopisto)
Sparad:
Andra titlar |
Development and future of the conservation of native breeds |
---|---|
Fysisk beskrivning |
77 sivua, 92 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 26 cm + irtolehti Julkaistu myös verkkoaineistona |
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Språk i abstract |
finska |
Utgivare |
Tampere :
Tampere University Press,
2017.
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Tampereen yliopisto, johtamiskorkeakoulu, 2017 |
Serie | Acta Universitatis Tamperensis, 2312. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Tampere : Suomen yliopistopaino - Juvenes Print |
Mer information | Ulla Ovaska |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-03-0534-5 |
Verkkoaineisto |
9789520305345 |
ISBN |
978-952-03-0533-8 pehmeäkantinen |