Algae : anatomy, biochemistry, and biotechnology
Finna-arvio
Algae : anatomy, biochemistry, and biotechnology
https://login.ezproxy.hamk.fi/login?url=http://ebookcentral.proquest.com/lib/hamk...ocID=1407542
(Hämeen ammattikorkeakoulu)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (344 sivua) Julkaistu myös painettuna |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Boca Raton, FL :
CRC Press,
2014
|
Aiheet | |
Lisätiedot | Laura Barsanti and Paolo Gualtieri |
Print version |
Barsanti, L. Algae : anatomy, biochemistry, and biotechnology. Second edition. Boca Raton, Florida : CRC Press, c2014 9781439867327 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
Bibliografia |
Includes bibliographical references at the end of each chapters. |
ISBN |
978-1-4398-6733-4 electronic book 1-4398-6733-X electronic book |
Pääsy | Käytettävissä lisenssin hankkineiden organisaatioiden verkossa. - Access is permitted via the licensee organizations' network |
Huomautus kielistä |
Text in English |